Nelton Bereti

nelton bereti

                  Nelton Bereti

Nelton Bereti ka    lindur në  Tiranë  më  02/09/1970

Është diplomuar në  ALISONA UNIVERSITY , për arte figurative , për bissnes legalcy , dhe technological managment .Është    pjesëmarrës  i  ekspozitave  në Francë , në bashkëpunim me artistë të tjerë ,  punime të cilat  janë të  publikuara edhe në   video Youtube . Ka   bashkëpunuar me piktoren e famshme meksikane FANY MARES  në ekspozitën Colors of Mexico në Tiranë bashkëpunim ky që ka patur dhe mbështetjen e  Ministrisë s së  Kultures . Me piktoren e famshme   FANY MARES  ka bashkëpunuar përseri  në  ekspozitën La Finestrea Etera në  MILANO .

Pasionit të arteve figurative i ka bashkangjitur dhe pasionin tjetër  të madh , atë të botës së shkrimit, ku dhe është nderuar  me Medaljen e Vendit të Parë për   proze (Milano)

Është botues i veprave letrare :

nelton vepr 1     nelton veper 2      nelton veper 4     nelton veper 5

product_thumbnail

http://www.lulu.com/shop/nelton-bereti/my-love-fany-mares-first-episode/paperback/product-20348449.html

http://www.lulu.com/shop/nelton-bereti/poetry-for-you/paperback/product-20162592.html

 

http://www.lulu.com/shop/nelton-bereti/for-you/paperback/product-20045409.html

 

http://www.lulu.com/shop/nelton-bereti/my-love-fany-mares-second-episode/paperback/product-18788464.html

http://www.lulu.com/shop/nelton-bereti/jola-impossible-mission/hardcover/product-15473724.html
Veprat e këtij autori janë botuar në bashkëpunim me Shtëpinë Botuese  “Lulu.com”  në  New York , ku aktualisht ka një kontratë 10 -vjecare për botime pa limit, dhe janë në shitje onlajn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s