Anton Gojçaj

   Anton Gojçaj  Anton Gojçaj  ka lindur  më 4 qershor 1966 në Podgoricë (Mali i Zi). Shkollën fillore e kreu në Tuz, të mesmen e filloi në gjimnazin e Tuzit dhe e kreu në gjimnazin klasik të Zarës (Kroaci). Studimet … Continue reading