Anton Gojçaj

   Anton Gojçaj  Anton Gojçaj  ka lindur  më 4 qershor 1966 në Podgoricë (Mali i Zi). Shkollën fillore e kreu në Tuz, të mesmen e filloi në gjimnazin e Tuzit dhe e kreu në gjimnazin klasik të Zarës (Kroaci). Studimet … Continue reading

Sterjo Spasse

Sterjo Spasse (lindi më 1914 në Gollomboç, vdes në 1989 në Tiranë) është shkrimtar shqiptar me origjinë maqedonase. Sterjo shkollën fillore e kreu në Korçë, ndërsa shkollën Normale në Elbasan. Një kohë punoi si mësues. Më vonë vazhdoi studimet e larta për pedagogji në Firencë të Italisë dhe mandej për letërsi në Bashkimin … Continue reading