KONGRESI I PARË NDËRKOMËTAR “MUZA POETIKE ”PEGASI” 2012- UNIVERSITETI ”VITRINA”

  http://pegasi-internacional-albania.webs.com/   FTESA  DHE  PROGRAMI  LIDHJA NDËRKOMBËTARE E POETËVE, SHKRIMTARËVE DHE E ARTISTËVE “PEGASI” ALBANIA THE INTERNACIONAL ASSOCIATION OF POETS, WRITERS AND ARTISTS “PEGASI” ALBANIA KONGRESI I PARË NDËRKOMËTAR “MUZA POETIKE ”PEGASI” 2012- UNIVERSITETI ”VITRINA” “ UNIVERSIALITETI I VLERAVE NË LETËRSI & … Continue reading