Prelude Perlash

  Vëllimi Poetik (shqip & italisht) Prelude Perlash Këndvështrimi  poetik  i  Jozefinës  krijon hapësira dhe ka për lajmotiv  thjeshtësinë jetë , depërton  në dlirësinë shpirt   dhe ndjenjat e bardha njerëzore,  kërkon  mirësinë dhe të drejtat  hyjnore,  humbet në  ornamentet … Continue reading