Suzan Wingate

                Suzan Wingate url:  http://www.goodreads.com/susan_wingate http://susanwingate.wordpress.com/2013/03/27/want-to-laugh-heres-how-jd-smith-gets-it-done/ http://astore.amazon.com/theoffwebo03e-20   born : in Phoenix, The United States website http://www.susanwingate.com genre : Literature & Fiction, Mystery & Thrillers, Young Adult   influences : Raymond Chandler, Edgar Allan Poe, Joan Didion   … Continue reading

Malli i Elidë

                         Malli i Elidë http://floripress.blogspot.be/2013/04/malli-i-elide.html   Durrës, vdes në aksident poeti Perikli Jorgoni  http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/durr-s-vdes-n-aksident-poeti-76-vje-ar-perikli-jorgoni-136732.html   Rrëfili i Elidës:  Ditët e fundit të poetit dhe përkthuesit Perikli Jorgoni: http://www.shqiptarja.com/home/1/rrefimi-i-elides-ditet-e-fundit-te-poetit-perikli-jorgoni-137009.html   … Continue reading