Poezi nga Vera Istrefaj

       Vera  Istrefaj   Poezi nga Vera Istrefaj Për të lexuar poezitë e autores klikoni linket e mëposhtëme: vera_istrefaj_poezi_10.6.08 veraistrefi_shiu_i_fundit_ vera_istrefi_nënqeshja_e_ëmbël_poezi veraistrefi_në_akuj_digjem_30.8.08 vera_istrefi_u_jepem_udhëve 1-THANA Thana Epara çel, E fundit piqet. Gjatë i gëzohet lulëzimit, Për t’ju shmangur vjeljes. … Continue reading

Vera Istrefaj

           Vera Istrefaj Vera Istrefaj lindi në Kukës, më 1 nëntor 1975. Ka mbaruar gjimnazin në vendlindjen e saj në vitin 1994. Eshte diplomuar ne shkencat humane dhe studimet master I ka kryer ne fushen e … Continue reading