Poetët apelojnë

      Poetët apelojnë   Radio Zeri i Ilirides – RADIOILIRIDA.NET   http://medrks-gov.net/ore-letrare-me-poetet-nga-diaspora/   http://www.gazetarepublika.al/2013/07/mbresa-nga-takimi-poetet-apelojne-me-poetet-e-diaspores-shqiptare-ne-prishtine/   http://tung.ch/ore-e-pasur-letrare-ne-kuader-te-diteve-te-mergates/       Nisma letrare e ndërmarrë nga Bordi Drejtues Galaktika Poetike “ATUNIS” dhe bashkëpunimit të Ministrisë së Diasporës Kosovë, ka gjetur … Continue reading