Mendime rreth vëllimit poetik “Fundi, i një fëmijërie tjetër”, i poetit dhe publicistit Preç Zogaj

  Mendime rreth vëllimit poetik “Fundi, i një fëmijërie tjetër”, i poetit dhe publicistit Preç Zogaj           Nga Raimonda MOISIU   Publikuar në gazetën Tirana Observer : http://www.tiranaobserver.al/2013/08/21/e-verteta-dhe-rienderrimi-i-se-shkuares/   Poetët përtej gjithë aftësisë, pasionit e talentit … Continue reading

Ukshin Morina

      Ukshin Morina   Poeti dhe prozatori Ukshin Hasan Morina ka lindur në lagjen Mariç të fshatit Pogaj me 20 Tetor 1970. Në vitin 2007 u diplomua në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dega Ghuhë – Letërsi. Në … Continue reading