Çmimi Letrar ” Frang Bardhi”

Galaktika Poetike “ATUNIS”

Poertry of Galaxy “ATUNIS”

frang

NJOFTIM

 

Në kuadrin e 101 – Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, 28 Nëntor 2013, Galaktika Poetike “ATUNIS” shpall konkursin poetik Ndërkombëtar dhe jep Çmimin Letrar “Frang Bardhi” Çmimi “Frang Bardhi” është dizenjuar nga piktori Zeni Ballazhani dhe përgatitet nën drejtimin e përfaqësuesit të Bordit Drejtues Galaktika Poetike “ATUNIS” Peter Tase (USA), çmim i cili punohet në dru dhe i jepet fituesit për poezinë më të mirë, të përzgjedhur nga juria :

1- Prof. Dr Muhammad Shanazar

2- Dr Ana Kove

3- Bilall Maliqi

 

Kriteret e konkurimit

 

a- Të gjitha poezitë konkuruese duhet të jenë në versionin shqip ose anglisht

b- Të gjitha poezitë konkuruese do jenë të shpalluara me Nr rendor ( jo me emra ), në linkun përkatës të faqes zyrtare : Galaktika “Poetike” ATUNIS” , link i cili shërben për vlerësimin poetik nga ana e Jurisë.

Link:

c- Korospodimin e emrave të autorëve të poezisë me nr rendor të tyre e menaxhon kryesia e Bordit Drejtues.

d- Përjashtohen nga konkurimi antarët e Jurisë dhe të gjithë antarët e tjerë të Bordit Drejtues, të cilët merren me menaxhimin e konkurimit.

e- Afati i fundit i postimit të poezive konkuruese është 15 Nëntor 2013.

f- Afati i shpalljes nga ana e Jurisë është 25-Nëntor 2013

g- Publikimi i poezisë fituese bëhet nga Bordi Drejtues në Dt 28 Nëntor 2013

h- Poezitë konkuruese dërgohen në adresat :

E_ Mail : hasije.kryeziu@hotmail.com

                sheleagron@yahoo.com

 

Ftohen të gjithë krijuesit që të bëhen pjesë e këtij konkurimi , si pjesë e shprehjes universale letrare individuale, por dhe si pjesë e kontributit dhe përpjekjes së vazhdueshme të zhvillimit të poezisë sot.

 

Bordi Drejtues Galaktika Poetike “ATUNIS”

 

http://pegasiworldalbania.com

http://atunis.forumotion.com/