POETËT APELOJNË PËR NDRYSHIME…

    POETËT APELOJNË PËR NDRYSHIME…   http://www.100tpcmedia.org/100TPC2012/2013/06/hasije-selishta-kryeziu-atunis-prishtine-kosovo/ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QFWcEqvxdhA   “Poetët janë paraprijës të agimeve zbardhëllim, janë muza dhe shpirti i ëndrrave shpresërim, janë fryma dhe muzikaliteti i fjalës shenjtërim, janë koloriti më i ndritshëm i qenësisë sonë qytetërim”! nga … Continue reading