Meditime pas leximit të romanit MISSING, i shkrimtarit, dramaturgut dhe publicistit Bashkim Hoxha

Meditime pas leximit të romanit MISSING, i shkrimtarit, dramaturgut dhe publicistit Bashkim Hoxha http://www.gazetarepublika.al/2013/11/meditime-pas-leximit-te-romanit-missing-i-shkrimtarit-dramaturgut-dhe-publicistit-bashkim-hoxha/   nga Ardi OMERI Nis me një kafshë të zbutur, një ari, ky roman. Çuditërisht, menjëherë pas “humbjes” së një tjetër kafshe të zbutur, një qeni … Continue reading