Elementët filozofikë dhe kuptimi estetik i poezisë moderrne sot / Këndvështrim mbi vëllimin poetik “Maja malesh thagmë Jonike “ të autores Irena Gjoni.

  Maja malesh, thagmë Jonike (Poezi)   Elementët filozofikë dhe kuptimi estetik i poezisë moderrne sot  Këndvështrim mbi vëllimin poetik “Maja malesh thagmë Jonike “ të autores Irena Gjoni. nga Agron Shele Poezia tashmë me gjithë perfomancën e saj, ka … Continue reading

Poezia si krijesë e shpirtit ëndërrimtar ( Parathënie e vëllimit poetik “Një hark ylberi” i autorit Nikollë Loka) / Nga Albana Alia

      POEZIA SI KRIJESË ARTISTIKE E SHPIRTIT ËNDËRRIMTAR     (Parathënie e vëllimit poetik “Një hark ylberi” i  autorit  Nikollë Loka )    Redaktore Albana Alia  Reçensent :  Mëhill Tanushi Botim i Shtëpisë Botuese “Emal”  Autor : Nikollë … Continue reading