Marja Ruijterman

portret marja

Marja Ruijterman

http://www.marjaruijterman.nl/index.html

 

 

Marja Ruijterman is sinds 1993 trainer en coach. In 1985 wilde ze niet meer verder leven. Ze realiseerde zich, direct nadat ze toch niet in de Amstel was gesprongen, dat dit het laagste punt in haar leven was en besloot er alles aan te doen gelukkig te worden, oude ideeën los te laten en open te staan voor nieuwe die wel werken. Deze zoektocht bracht haar gigantische inspiratie en ze leeft nu het leven met enthousiasme en passie.

Marja: “Het moeilijkste moment kan later het beste blijken.” In haar trainingen, lezingen en verhalen creëert zij een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten. Ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is: Je kunt kiezen voor een andere beleving van je werk, je vrije tijd en je relaties. In humoristische, rake stijl beschrijft Marja herkenbare situaties in het (bedrijfs)leven en maak je kennis met de mensen uit haar trainingen. Van de hardwerkende, succesvolle man die maar niet kan genieten van zijn rijkdom, tot de politieagent die met tranen in zijn ogen over zijn zoontje vertelt.

 

book marja

http://www.bol.com/nl/p/gedachtenkracht/1001004007112467/

Ook laat Marja op een open manier zien waar een trainer voor kan komen te staan en wat ze mee maakt en leert in de praktijk. Marja geeft tips die je leren op ontspannen wijze jezelf een prettiger leven te gunnen maar ook hoe je als trainer en coach ontspannen en toch alert met mensen kunt werken. “Gedachtenkracht” geeft je een andere kijk op alledaagse situaties. Op die manier wordt een piepende fiets het vrolijke geluid van een vogel en verandert dit boek in een doeltreffend medicijn tegen stress en negativiteit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s