Miltiadh Davidhi

          Miltiadh  Davidhi Miltiadh Davidhi ka lindur në Krutje të Lushnjës në 12 shtator 1955. Pasi mbaron shkollën fillore dhe të mesmen në vendlindje, Krutje, vazhdon studimet për mjekësi veterinare dhe diplomohet ne 1980-ën. Aktualisht jeton … Continue reading

A NEW SPROUT APPEARS ( ПРОБИВАЕТСЯ НОВЫЙ ПОБЕГ) / by Adolf P. Shvedchikov

  ©Jacqueline Ripstein (USA) “New Life”, 2003 ©by Jacqueline Ripstein Jacqueline Ripstein Fine Artist & Author Art Healing Pioneer & World Peace Envoy *United Nations ECOSOC representative of the International Association of Educators for World Peace.     http://www.jacquelineripstein.com info@jacquelineripstein.com http://www.TheArtofHealingArt.comContinue reading

DIVINE ODE TO ETERNAL LIFE ( БОЖЕСТВЕННАЯ ОДА ЖИЗНИ ) / by Adolf P. Shvedchikov

  ©Jacqueline Ripstein (USA)   “Life”, 1987 ©by Jacqueline Ripstein Jacqueline Ripstein Fine Artist & Author Art Healing Pioneer & World Peace Envoy *United Nations ECOSOC representative of the International Association of Educators for World Peace.   http://www.jacquelineripstein.com info@jacquelineripstein.com http://www.TheArtofHealingArt.com http://www.IAEWP.net Facebook … Continue reading

I WISH I WERE A LINE IN THE BOOK OF ETERNITY ( ХОТЕЛ БЫ СТАТЬ СТРОКОЙ В КНИГЕ БЫТИЯ ) / Poems by Adolf P. Shvedchikov

©Jacqueline Ripstein (USA)  “Eternity”, 1980 ©by Jacqueline Ripstein Jacqueline Ripstein Fine Artist & Author Art Healing Pioneer & World Peace Envoy *United Nations ECOSOC representative of the International Association of Educators for World Peace.     http://www.jacquelineripstein.com info@jacquelineripstein.com http://www.TheArtofHealingArt.com http://www.IAEWP.net Facebook … Continue reading