E përbashkëta – Jeta! Diferenca dhe vështrimi i drejtëpërdrejtë i gazetarit dhe metaforik i shkrimtarit / Esse nga Raimonda MOISIU

E përbashkëta – Jeta! Diferenca dhe vështrimi i drejtëpërdrejtë i gazetarit dhe metaforik i shkrimtarit      Esse nga Raimonda MOISIU   Dallimi thelbësor në mes shkrimtarit e gazetarit është se shkrimtari krijon një univers  dhe karaktere që ekzistojnë në … Continue reading