Seremo datur cunctis, animi sapienta pancis! ( gjuha i është dhënë gjithkujtë, mënçuaria pakujt)! Releksion mbi vëllimin me tregime “Enukët ëngjëllorë”, të shkrimtarit Moikom Zeqo. (Bota shqiptare 2013) / Nga Erjon Muça

Seremo datur cunctis, animi sapienta pancis! ( gjuha i është dhënë gjithkujtë, mënçuaria pakujt)! Releksion mbi vëllimin me tregime “Enukët ëngjëllorë”, të shkrimtarit Moikom Zeqo. (Bota shqiptare 2013)         nga   Erjon Muça       Të shkruash … Continue reading

KURIMI NDËRMJET POEZISË ( Nga Dimitris P . Kraniotis) / Përktheu nga greqishtja: Klarita Selmani

  http://www.synek.gr/health/health-news/health-news-arts/item/78-poetry-therapy-therapeia-meso-poiisis-tou-dimitri-p-kranioti#sthash.msNIfIrX.dpuf-   KURIMI NDËRMJET POEZISË   nga Dimitris P. Kraniotis President of WPS http://synek.gr     Përktheu  nga greqishtja: Klarita Selmani   Kurimi nëpërmjet poezisë, është përdorimi i vetëdijshëm dhe i qëllimshëm i poezisë, me destinacion shërimin. Bëhet fjalë … Continue reading