ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” / by Dinos S. Koubatis

dino 1   dino 2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ «ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» από τις Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ»

υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων

dino portret

 Dinos S. Koubatis

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του Ντίνου Κουμπάτη «Στις φλόγες της Σμύρνης», το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις διακεκριμένες Εκδόσεις «Ψυχογιός», θα παρουσιαστεί στην Σαλαμίνα την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στις 7.30΄ το απόγευμα στην αίθουσα «Δημήτρης Μπόγρης», στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί μέσα στα πλαίσια ενός πολυθεάματος, το οποίο θα μας μεταφέρει στην Σμύρνη και θα ζωντανέψει μνήμες από τη ζωή εκεί των Ελλήνων. Για την αναδρομή αυτή, έχουν επιστρατευθεί «Το Θέατρο της Κούλουρης», το οποίο θα παρουσιάσει σκηνές από το θεατρικό έργο «Εκεί στη Σμύρνη την παλιά…», η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σαλαμίνας, η οποία θα παρουσιάσει με πνευστά για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ύμνο της Σμύρνης υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Χρόνη Μιχαλάκη, οι Γυναικεία Χορωδία «Πρωτόκλητος» και η παιδική χορωδία Εκπαιδευτηρίων «Ηλιάδη» υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου, η Σαλαμίνια αοιδός  Μαρία Μπεγνή, ο Γιάννης Σαρρής με την κιθάρα του σε τραγούδια της Σμύρνης, και το χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα της Φωτεινής Γκαντάλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η λογοτέχνις Παναγιώτα Χριστοπούλου-Ζαλώνη και θα διαβάσουν αποσπάσματα ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου και η ηθοποιός Αγγελική Σάντορα.

Θα λάβουν μέρος οι ηθοποιοί (αλφαβητική σειρά): Παντελής Γαρείος, Γιάννα Ζερβού, Βαγγέλης Καστρινόπουλος, Χαρά Κολλιού, Μαρία Κουλούρη, Θέμις Κοσσιώρη, Χριστίνα Μανδέκη, Εύη Μοσκοβάκη, Νικολέττα Μπακατσέλου, Πάνος Πλαντζόπουλος, Ντίνα Σαρρή, Βασίλης Σαρρής, Ελένη Τσαγανού, Γιάννης-Χάρης Τσιράκος, Σούζη Φωτίου, κ.ά. Σκηνοθεσία Παντελή Γαρείου.

Η εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s