Shtëpia Botuese “ADA” paraqet librin e saj më të fundit “Dallëndyshet e erës” të Pëllumb Gorica me redaktim e një parathënie poetike nga i njohuri poet Agim Bajrami dhe Recensent Nebih Bunjaku

    Shtëpia Botuese “ADA” paraqet librin e saj më të fundit “Dallëndyshet e erës” të Pëllumb Gorica me redaktim e një parathënie poetike nga i njohuri poet Agim Bajrami dhe Recensent Nebih BunjakuTitulli: Dallëndyshet e erës”ISBN:978-9928-4216-2-3 Numri faqeve: 108 … Continue reading