Ikona të thyera, si imazh poetik dhe risi për poezinë e sotme bashkohore shqiptare. ( Këndvështrim eseistik për Vëllimin poetik ” Ikona të thyera ” të autorit Gentjan Banaj) / nga Agron Shele

    Ikona të thyera, si imazh poetik dhe risi për poezinë e sotme bashkohore shqiptare.           nga Agron Shele   Shpesh herë kur vizitoj bibliotekën time nuk e di pse dora më shkon tek vëllimi … Continue reading