Letërsia moderne shqiptare në Kosovë dhe diasporë / Nga Flori Bruqi

Letërsia moderne shqiptare në Kosovë dhe diasporë Shkruan  FLORI BRUQI  http://floripress.blogspot.be/2014/04/letersia-moderne-shqiptare-ne-kosove.html (Kumtesë shkencore e lexuar në SEEU-Tetovë-në Universitetin e Evropës Juglindore  në Tetovë , 26 prill 2014). E pasur dhe e bukur është gjuha shqipe, nga e cila shqiptarët krijuan … Continue reading

Këtë  fundjavë Shtëpia Botuese “ADA” ka kënaqesinë t’ju paraqesë librin e saj më të  fundit “SHËNIME PORNOLITIKE” të “Mjeshtrit të Madh të Satirës” VANGJEL KOZMA. 

    Këtë  fundjavë Shtëpia Botuese “ADA” ka kënaqesinë t’ju paraqesë librin e saj më të  fundit “SHËNIME PORNOLITIKE” të “Mjeshtrit të Madh të Satirës” VANGJEL KOZMA.        MARR GUXIMIN… Zotërinj dhe shokë te nderuar!Marr guximin t’ju them … Continue reading

Replikë e Detyruar nga Raimonda MOISIU,dërguar gazetës ILIRIA

Replikë e Detyruar nga Raimonda MOISIU,dërguar gazetës ILIRIA,ndaj shkrimit:  http://illyriapress.com/fondi-perbashket-dhe-xhamia-shqiptare-ne-nju-xhersi-promovuan-librat-e-autores-sabije-veseli/-nga Keze Zylo     E nderuar Gazeta Iliria,- I nderuar z. Vehbi Bajrami, botues i Gazetes Iliria, SHBA I nderuar z.Ruben Avxhiu-Kryeredaktor i Gazetes Iliria, SHBA Përpos respektit të padiskutueshëm që … Continue reading