Poezi nga Dhoskë Ilia

  Poezi nga Dhoskë Ilia Rrethimi Brenda meje jam rrethuar pa folur,pa shkruar Dikush për mua është ankuar Person i padëshiruar Dhe nis rrethimi i dytë,i tretë Akoma nuk është dorëzuar. Vrapojnë njerëzit, Disa qeshin, qeshin sikur lehin. Disa të … Continue reading