Aspektet lirike, si formësim dhe gjuhë e thellë shpirti. (Referim rreth Vëllimit Poetik “Lulëkuqja e egër“ të autores Raimonda MOISIU / Nga Agron Shele

      Aspektet lirike, si formësim dhe gjuhë e thellë shpirti. (Referim rreth Vëllimit Poetik “Lulëkuqja e egër“ të autores Raimonda MOISIU           Nga Agron Shele Të diskutosh rreth veprës letrare të autores Raimonda Moisiu … Continue reading