Pranvera poetike e Drita Lushit…. Përsiatje mbi vëllimin poetik “Flirt” të Drita Lushit / Nga Timo Mërkuri

  Pranvera poetike e Drita Lushit…. Përsiatje mbi vëllimin poetik “Flirt” të Drita Lushit         Nga Timo Mërkuri 1-Pranvera nuk është stinë/…Është frymë dhe shpirt/..Është dashuri dhe drithërimë/ /…Mirëuputhshim në pranverë… shkruan poetja në poezinë “Pranverë” duke … Continue reading

REKOMANDIME EVROPËS SË BASHKUAR PËR BISEDIMET ME SHTETET E EVROPËS JUG-LINDORE : KOSOVA NUK BASHKOHET ME SERBINË- SERBIA KA QENË DHE ËSHTË OKUPATORE… / Nga Brahim Avdyli

    REKOMANDIME EVROPËS SË BASHKUAR PËR BISEDIMET ME SHTETET E EVROPËS JUG-LINDORE:   KOSOVA NUK BASHKOHET ME SERBINË-  SERBIA KA QENË DHE ËSHTË OKUPATORE…           Nga Brahim Avdyli     “Die wahre Geschichte der Menschheit geschrieben … Continue reading

“SHQIPËRIA ËSHTË VENDI, QË MË PËLQEN MË SHUMË” (Përfundoi viti mësimor, në shkollën shqipe “Gjuha Jonë”) / Nga: Vlashi Fili , Filadelfia-SHBA

“SHQIPËRIA ËSHTË VENDI, QË MË PËLQEN MË SHUMË” (Përfundoi viti mësimor, në shkollën shqipe “Gjuha Jonë”)     Nga: Vlashi Fili , Filadelfia-SHBA           Nga ceremonia e mbylljes së vitit shkollor…   Ja, erdhi edhe dita mbyllëse … Continue reading

Komuniteti Myslyman ofron ndihmë për fëmijët e rrugës . ( Fushata : “Një lodër në vend të lëmoshës së përditshme ” ) / Nga Bardhyl Selimi

  Komuniteti Myslyman ofron Ndihmë  për fëmijët e rrugës Fushata : “Një lodër në vend të lëmoshës së përditshme ”  Nga Bardhyl Selimi “Një lodër në vend të lëmoshës së përditshme”, titullohet fushata e organizuar nga Komuniteti Mysliman, Drejtoria e … Continue reading