PËRKUJTOJMË 70 VETORIN E ARISTIDH KOLA (1944-2000) ARVANITAS ME SHUMË EMËR… / Mbledhur dhe përgatitur nga ARQILE GJATA

Aristidh Kola PËRKUJTOJMË  70 VETORIN E ARISTIDH  KOLA (1944-2000) ARVANITAS ME SHUMË EMËR… Mbledhur dhe përgatitur  nga  ARQILE GJATA KUSH ISHTE ARISTIDH KOLA? Aristidh Kola u lind më 8 Korrik 1944 në fshatinLeontari(Kaskaveli) të Tebës-Thivës) në një familje arvanitese. Pas përfundimit … Continue reading