Përtej vlerave të një libri të zakonshëm Shënime kritike për librin “Përtej ëndrrës “ të poetes dibrane Urime Straka – / Nga Fatmir Minguli

      Përtej vlerave të një libri të zakonshëm Shënime kritike për librin “Përtej ëndrrës “ të poetes dibrane Urime Straka –   Nga Fatmir Minguli “Bukuria është misterioze dhe gjithashtu e tmerrshme. E mira dhe e keqja luftojnë … Continue reading