Poetry is not for wimps / Recently appeared WHEN I GO BLIND by the Danish author Niels Hav in Dutch translation. Finally, for Hav is a fascinating poet, who already is published in English, Italian, Arabic and Chinese. Now when his poems through the efforts of the translator Jan Baptist are available in book form in the Low Countries, it was high time for Meander to make an email interview with the Dane.

          Niels  Hav   Poetry is not for wimps Recently appeared WHEN I GO BLIND  by the Danish author Niels Hav in Dutch translation. Finally, for Hav is a fascinating poet, who already is published in … Continue reading

GJERGJ FISHTA POET I PAVDEKSHËM ( Me rastin e 70 vjetorit, 1940-2010, të vdekjes së Poetit të Madh Kombëtar, Gjergj Fishtës, ribotojmë artikullin që doli në revistën Kuq e Zi më nëndor 2001, nr. 19. ) / Nga Lekë Pervizi

GJERGJ FISHTA  POET I PAVDEKSHËM Me rastin e 70 vjetorit, 1940-2010, të vdekjes së Poetit të Madh Kombëtar, Gjergj Fishtës, ribotojmë artikullin që doli në revistën Kuq e Zi më nëndor 2001, nr. 19. Nga Lekë Pervizi Revista Kuq e Zi i ka … Continue reading

Jeta Vojkollari

           Jeta Vojkollari Jeta Vojkollari pas përfundimit të shkollës mesme, studioi në Fakultetin Ekonomok, Tiranë. Në vitin 1999 emigroi së bashku me familjen e saj në Kanada (Toronto) ne 1999, me bashkeshortin Besnik dhe femijet Emil … Continue reading

MÜNZEVİ X / Sequester X ( 34 KIBATEK INTERNATIONAL POETRY FESTIVAL OF ARTS AND ISTANBUL / TUZLA 06-10 NOVEMBER / 2014 PARTICIPATING COUNTRIES POETS CAROLİNE C.NAZARENO (FİLİPİNLER) Çeviren: Baki Yiğit )

34 KIBATEK INTERNATIONAL POETRY FESTIVAL OF ARTS AND ISTANBUL / TUZLA 06-10 NOVEMBER / 2014       PARTICIPATING COUNTRIES POETS CAROLİNE C.NAZARENO (FİLİPİNLER) Çeviren: Baki Yiğit       MÜNZEVİ X / ceri naz   Hiçbir yasal kâğıt yok … Continue reading