Poezia “Ëndërr që s’perëndon” e autores Zejnepe Alili (Rexhepi) është shpallur fituese e çmimit – I, në Manifestimi letrar “Kultura na bashkon” – Preshevë, 2014!

      Poezia  “Ëndërr që s’perëndon” e autores Zejnepe Alili (Rexhepi)  është shpallur  fituese e çmimit – I, në Manifestimi letrar “Kultura na bashkon” – Preshevë, 2014!   Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” – Preshevë, me kryetar Bilall Maliqin, në … Continue reading

Audiencë me Shkrimtarët: Yllka Filipi, Pierre Pandeli Simsia dhe Marjana Zeneli Bulku / Aktivitet i organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë

  Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë  organizon :  Audiencë me Shkrimtarët:  Yllka Filipi, Pierre Pandeli Simsia dhe Marjana Zeneli Bulku   Programin e moderon Raimonda Moisiu Takimi do të zhvillohet Ditën e Diel, 21 Shtator 2014 ,- ora 1.30 p.m. në … Continue reading