“Lajmëtarë të Evropës”, Vepra Letrare e autorit Visar Zhiti ( Antologji e të vrarëve, poezi, prozë dhe portrete nga kundërshtarë të diktaturave ) / UET press 2014

    Lajmëtarë të Evropës Vepra Letrare e autorit Visar Zhiti (Antologji e të vrarëve, poezi, prozë dhe portrete nga kundërshtarë të diktaturave )    nga UET press 2014     Hyrje   f.16-18 Një patriot dhe intelektual i njohur, … Continue reading