PREDAVAČ SA INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA TRAVNIK OBJAVIO KNJIGU POLITIKOLOŠKIH I SOCIOLOŠKIH ESEJA U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA

PREDAVAČ SA INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA TRAVNIK OBJAVIO KNJIGU POLITIKOLOŠKIH I SOCIOLOŠKIH ESEJA U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA     Mr.sc. Sabahudin Hadžialić, doktorand IUT-a i Viši asistent našeg Univerziteta je u Sjedinjenim Američkim Državama tokom novembra mjeseca 2014.g. objavio knjigu stručnih politikoloških … Continue reading

Tendenca të stilit modern në tregimet e Erjon Muçës ( Shënime kritike për vëllimin me tregime “Çanta e mistershme” të shkrimtarit Erjon Muça ) / Nga Fatmir Minguli

  Tendenca të stilit modern në tregimet e Erjon Muçës (Shënime kritike për vëllimin me tregime “Çanta e mistershme” të shkrimtarit Erjon Muça)       Nga Fatmir Minguli     “Fol mirë për atë që mungon sa herë të … Continue reading

Romani “Iluzion optik” i (Hamdi ) Erjon Muça është libri tjetër i botuar këtë javë nga Shtëpia Botuese “ADA”

  Romani “Iluzion optik” i (Hamdi ) Erjon Muça është libri tjetër i botuar këtë javë nga Shtëpia Botuese “ADA” Redaktor: Fatmir Minguli Recensent: Petraq Bubari Kopertina: Bledar Muca Numri i faqeve: 248 ISBN: 978-9928-193-35-3 Çmimi: 800 leke     … Continue reading

HYRI NË SHTYP DHE PRITET TË DALË SË SHPEJTI NGA SHTYPSHKRONJA E SHTËPISË BOTUESE “VLLAMASI”, LIBRI “ËNDRRA VRASTARE “ ME POEZI TE ZGJEDHURA TË POETESHËS FIERAKE DONIKA HAMITAJ, ME REDAKTIM DHE KOPERTINË TË SHKRIMTARIT VULLNET MATO. / FORMIMI I YLLIT TË NJË POETESHE

HYRI NË SHTYP DHE PRITET TË DALË SË SHPEJTI NGA SHTYPSHKRONJA E SHTËPISË BOTUESE “VLLAMASI”, LIBRI “ËNDRRA VRASTARE “ ME POEZI TE ZGJEDHURA TË POETESHËS FIERAKE DONIKA HAMITAJ, ME REDAKTIM DHE KOPERTINË TË SHKRIMTARIT VULLNET MATO.   FORMIMI I YLLIT … Continue reading