PËR NJË GJIROKASTËR NDRYSHE : BISEDË ME KANDIDATIN MË POTENCIAL TË SË DJATHTËS NË BASHKINË E GJIROKASTRËS, ZOTIN BEQIR GJIKA. / Nga Agron Mema

PËR NJË GJIROKASTËR NDRYSHE : BISEDË ME KANDIDATIN MË POTENCIAL TË SË DJATHTËS NË BASHKINË E GJIROKASTRËS, ZOTIN BEQIR GJIKA.     Nga Agron Mema     E ka vendosur që bashkinë e Gjirokastrës ta lerë tek aleatja LSI, ndërsa … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me epigrame “Dituri e regjur e dinakërisë së fshehur” të autorit DENLIU / Prathënia e librit nga Denisa Xhelilaj

    Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me epigrame “Dituri e regjur e dinakërisë së fshehur” të autorit DENLIU .      PARATHËNIE   Nga Denisa Xhelilaj, poete Poeti dhe shkrimtari i mirë zgjedh edhe një titull kuptimplot. Më pëlqeu … Continue reading