Engjëll I. Berisha

  Engjëll I. Berisha   Mr. sc. bibl. Engjëll I. Berisha, është i lindur më 17 qershor 1962 në Korenicë të Gjakovës. Gjatë studimeve në Gjuhë dhe letërsi shqipe në Prishtinë.  Vazhdoi studimet në postdiplomike në Universitetin e Zarës në … Continue reading