One Morning – “Kaleshi”, lule në çdo stinë

One Morning – “Kaleshi”, lule në çdo stinë.

Reportazh ekskluziv i Top Channel

 

 

Gjergji Kaleshi, sjell për të gjithë aromën dhe farfurimën e luleve më të bkura  shqiptare.

Për më tepër informacion ndiqni montazhin filmik të Top Channel:

 

http://www.channel-one.al/one-morning-kaleshi-lule-ne-cdo-stine/

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s