Poezi nga Adem ABDULLAHU

Poezi nga Adem ABDULLAHU     TI DHE ERA   Shpeshndjejvjeshtë të mbushur acar e trishtim, kullosë të verdhme kreshte qëirrëzonpushinshtatittim. S’kam ndjerë moti erë vere gjallëri e gjelbërim, dallëndyshe e të qeta liqene Timojlulenëzhblim. Harruar kam dhe pranverën kur … Continue reading

Adem ABDULLAHU

  Adem ABDULLAHU   Adem Abdullahu u lind më 10.09.1964, në Shipkovicë të Tetovës, R. e Maqedonisë. Punon mësues në vendlindje. Ka mbaruar Akademinë Pedagogjike në Shkup, Fakultetin Pedagogjik në Shkup dhe magjistraturën në Fakultetin Filozofik, Programi Studimor: Pedagogji në … Continue reading