Poezi nga Agim Desku     SERENADË GJETHI (Poetit,Qerim Arifit)   Ti këngë bilbili Në sëcilin gjeth Takoje të bukurën. Aroma e luleve M̒u bë fryma e jote Vargun ma rrite Për këtë dhe shqipesh. Në besë ma le … Continue reading