DIKTATURA NUK ËSHTË VETËM NJË ËNDËRR E FRIKSHME… ( Çështja Doshi para se penale është një aferë politike tinzare ) / Nga KOLEC TRABOINI

DIKTATURA NUK ËSHTË VETËM NJË ËNDËRR E FRIKSHME…    – Çështja Doshi para se penale është një aferë politike tinzare-       Nga KOLEC TRABOINI     Kur dëgjon nga prokurorët që nuk sjellin asnjë fakt të qenësishëm para … Continue reading

Poezi nga Ganimete Jashari

Ganimete Jashari   Ganimete Jashari  ka  lindur në vitin 1973 në Prishtinë. Shkollën fillore e përfundoi në Prishtinë dhe më pas, në moshën 15 -vjeçare emigroi në Suedi. Aty përfundoi shkollimet Master, për Ekonomi civile. Me krijimtari letrare filloi të … Continue reading