Poezi nga Kolec Traboini

  Poezi nga Kolec Traboini     MIGJENI SI KRISHT.       Legjenda kërkon njeriun.     Një verë e nxehtë që s’ kthehet më.       GJITHË DITËN KAM QË TË KËRKOJ?      

Albania – a growing country rich in family, culture and dignity – Interview with Ms. Charisse Parham (Executive Director, Producer/Composer) / Interviewer: Jeta Vojkollari

  A photo of Charisse at the Marubi Film School with the students and Mr. Kujtim Cashku.     Albania – a growing country rich in family, culture and dignity.   Interview with Ms. Charisse Parham (Executive Director, Producer/Composer)   … Continue reading

Shtëpia Botuese “Toena ” sjell në shqip romanin “Gruaja në pasqyrë “ të shkrimtarit Eric-Emmanuel Shmitt dhe përkthim të Rina Çela Grasset , roman i cili ka fituar Çmimin Letrar ” Agrippa d’Aubigné” . / Nga Irena Toçi

  Shtëpia Botuese “Toena ” sjell në shqip romanin “Gruaja në pasqyrë “ të shkrimtarit  Eric-Emmanuel Shmitt dhe përkthim të Rina Çela Grasset , roman i cili ka fituar Çmimin Letrar “ Agrippa d’Aubigné” .       Të dhënat … Continue reading