Adem Zaplluzha

  Adem Zaplluzha     Adem Zaplluzha u lind më 1943 në Prizren. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje, ndërsa Akademinë Pedagogjike në Prishtinë. Një kohë punoi si mësues nëpër fshatrat Studençan të Therandës (ish Suharekës) dhe … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon dramën “ Antabuse ( Dhurata e së keqes ) “ të autorit Enea Ruçi dhe me parathënie të Prof. Dr. Josif Papagjoni .

  Shtëpia Botuese “ADA ” publikon  dramën   “ Antabuse ( Dhurata e së keqes )  “ të autorit Enea Ruçi dhe me parathënie të Prof. Dr. Josif Papagjoni .    Titulli i librit: Antabuse Autor: Enea Ruçi Redaktor: Neli Naço … Continue reading