NDERIM DHE VLERËSIM I MERITUAR, PËR PAPA KLEMENTIN XI-ALBANI (Nëpër faqet e revistës nr.5 “Miqësia”, shqip-italisht) / Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë

NDERIM DHE VLERËSIM I MERITUAR, PËR PAPA KLEMENTIN XI-ALBANI (Nëpër faqet e revistës nr.5 “Miqësia”, shqip-italisht)   Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë       PAPA KLEMENTIN XI     Ndoshta, jo të gjithë e dinë që në … Continue reading

EVROPA E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT- SHPALIME PËR EVROPËN E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT, PREJ GJENEZËS E DERI MË SOT (Pjesa e XII) / Nga :Brahim (Ibish) AVDYLI

  EVROPA E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT-     SHPALIME PËR EVROPËN E BASHKUAR DHE SHQIPTARËT, PREJ GJENEZËS E DERI MË SOT   (Pjesa e XII)     Nga :Brahim (Ibish) AVDYLI     Nga vepra “Etnogjeneza e shqiptarëve”[1] e shohin … Continue reading

Promovohet në Arcore , Milano romani : “Jetë në një kuti shkrepësesh” (La vita in una scatola di fiammiferi) i autorit Fatos Kongoli / Nga Irena Toçi

Promovohet në Arcore , Milano romani : “Jetë në një kuti shkrepësesh” (La vita in una scatola di fiammiferi) i autorit Fatos Kongoli. Posteri i Festivalit te letersise ne Milano  Romani i Fatos Kongolit “Jetë në një kuti shkrepësesh” (La … Continue reading