Shkrimtari Kadri Ali befason me një roman të ri. (Shënime kritike për romanin “Ardhacakët e Dyrrahut”të shkrimtarit durrsak Kadri Lutfi Ali) / Nga Fatmir Minguli

    Shkrimtari Kadri Ali befason me një roman të ri.   (Shënime kritike për romanin “Ardhacakët e Dyrrahut”të shkrimtarit durrsak Kadri  Lutfi Ali)     Nga Fatmir Minguli     Ka pak kohë që shkrimtari Kadri Ali po befason … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me prozë dhe poezi “ Përtej ndalesës “ të autores Valbona Hykaj dhe redaktim të Jaho MARGJEKA. / Nga Roland Lushi

    Shtëpia Botuese “ADA ” publikon  librin me prozë dhe poezi   “ Përtej ndalesës “ të autores  Valbona Hykaj  dhe redaktim të   Jaho MARGJEKA.   Autore: Valbona Hykaj Titulli i origjinalit: “Përtej ndalesës” Poezi & prozë Redaktor : … Continue reading