RIBOTOHET në Amazon.com libri me tregime “Hoteli i fantazmave”, i shkrimtarit, poetit e publicistit Kostaq Duka. / Nga Raimonda Moisiu

     RIBOTOHET  në  Amazon.com  libri me tregime “Hoteli i fantazmave”, i shkrimtarit, poetit e publicistit  Kostaq Duka.   Libri me tregime trajton probleme të jetës sociale në Shqipëri, Greqi dhe Amerikë (Albanian Edition) (Albanian) Paperback – February 11, 2010 … Continue reading