Së shpejti në dorë të lexuesit : Antologjia Poetike për dëshmorin Ismet Qorraj, “Mars Përflakur” / Përgatiti dhe redaktori : Flori Bruqi

11162082_1600911030156352_1550097948243623504_n

 

Së shpejti në dorë të lexuesit : Antologjia Poetike  për dëshmorin Ismet Qorraj, “Mars Përflakur”

 

 

Titulli : Mars Përflakur

Antologji poetike për dëshmorin Ismet Qorraj

 

flori bruqi

Përgatiti dhe redaktori : Flori Bruqi
Recenzent : Izet Duraku, Rexhep Shahu
Ballina & arti grafik : BoV Desing
Fotoja në ballinë : Deshmori Ismet Qorraj
© Të gjitha të drejtat janë të Axhensionit Floripres
Shtëpia botuese : Klubi i Poezise, Tiranë
e-mail : klubipoezis@yahoo.com
Telefon : +355 682076965
+355682460417
Shtypshkronja : Vision Print Prishtinë
Prishtinë – Tiranë, 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s