NDERIM DHE VLERËSIM I MERITUAR PËR POETE E SHKRIMTARE, ARTISTE E VEPRIMTARE SHQIPTARE (Antologjia e re, “Për ju, krijuese”, me autor prof. Murat Gecaj) / Nga: Lumturi Vladi

NDERIM DHE VLERËSIM I MERITUAR PËR POETE E SHKRIMTARE, ARTISTE E VEPRIMTARE SHQIPTARE  (Antologjia e re, “Për ju, krijuese”, me autor prof. Murat Gecaj)     Nga: Lumturi Vladi     Nga e majta: L.Vladi e M.Gecaj (Tiranë, 4 maj … Continue reading