KADARE: DUHET DHE DO TË MARRË ÇMIMIN NOBEL (Flet eskluzivisht për gazetën ”Telegraf” njeriu i shquar i artit dhe letrave franceze, Prof.Daniel Leuwers. ) / Nga Agron Mema.

  KADARE: DUHET DHE DO TË MARRË  ÇMIMIN NOBEL   (Flet eskluzivisht për gazetën   ”Telegraf”  njeriu i shquar i artit dhe letrave franceze, Prof.Daniel Leuwers. )     Nga Agron Mema.     I ndodhur këto ditë në qytetin … Continue reading