“Zërat e kujtesës”, Cikël bisedash dhe shënimesh me të mbijetuarit e diktaturës komuniste – Biseduan : Agron Tufa, Luljeta Lleshanaku / Mblodhi dhe pëgatiti Bardhyl Selimi

    Zërat e kujtesës Vëllimi I Tiranë 2014 Biseduan : Agron Tufa, Luljeta Lleshanaku   Cikël bisedash dhë shënimesh me të mbijetuarit e diktaturës komuniste     Mblodhi dhe pëgatiti Bardhyl Selimi       Fragmente 49   Ahmet … Continue reading