Roland Lushi: E nesërmja ka vetëm ngjyrë të kaltër. / Bisedoi : Drita Lushi

Roland Lushi: E nesërmja ka vetëm ngjyrë të kaltër. http://www.tiranaobserver.al/roland-lushi-e-nesermja-ka-vetem-ngjyre-te-kalter/     Presidenti i shtëpisë botuese “ADA” dhe drejtues i revistës “Obelisk”, Roland Lushi, në një intervistë për gazetën “Tirana Observer” në 60-vjetorin e lindjes së tij rrëfehet për jetën, … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” boton librin me epigrame “Një lëmsh i lëmshit që po bëhet lëmsh” të autorit DENILU dhe me parathënie të Albana Subashit.

  Shtëpia Botuese “ADA” boton librin me epigrame  “Një lëmsh i lëmshit që po bëhet lëmsh”  të autorit  DENILU  dhe me parathënie  të  Albana Subashit.    Autori : DENILU Titulli : “Një lëmsh i lëmshit që po bëhet lëmsh” Redaktore: … Continue reading