Poezi nga Zyba Hasa

    Poezi nga Zyba Hasa       PËR NJË JASTËK, PËR NJË SHTRAT…   Përherë kam kërkuar jastëk për trurin, (Kokën e mbështes lehtas dhe mbi duar,) Një jastëk që kurrë t’mos i sjellë gjumin, Butësia e dijes… … Continue reading