Publikohet Antologjia “Lulëkuqet e Lirisë” – Çdo shesh një përmendore / Nga Dibran Fylli

11252491_10206982000811309_4840925717307640976_n

 

Doli nga shtypi Antologjia “Lulëkuqet e Lirisë” – Çdo shesh një përmendore, libri ka 300 faqe, me poezi të zgjedhura për Dëshmorët e kombit te të gjitha kohërave. Në këtë Antologji janë përfshirë poezitë e 120 poetëve nga të gjitha trevat shqiptare dhe nga Diaspora. Botues “MESHARI”, Prishtinë.
Falemnderimi i’u takonë të gjithë atyre që kontribuanë me poezitë e tyre, si dhe Al Trade që ndihmoi botimin e librit.

 

 

dibran

Nga Dibran Fylli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s