Leonora Lokaj

 

9490_966817876676612_5584922548177229725_n

        Leonora Lokaj

 

Leonora Lokaj ka lindur më 08.01.1985, në Deçan, Kosovë. Qysh në fëmijëri i është zgjuar pasioni për letërsinë, duke shkruar dhe vargjet e para poetike. Poezitë dhe krijimet e saj të hershme u dogjën në luftën më të fundit në Kosovë, por autorja nuk u dekurajua asnjëherë duke vazhduar jetën e saj krijuese edhe më aktive. Falë bashkëpunimit me autoren e njohur HasijeSelishta, mundësoi publikimin e vëllimit të parë poetik :  Ta zgjoj botën nga mëkati

 

10421326_1011611358863930_4903617193496583973_n

Vëllimi I Poetik: Ta zgjoj botën nga mëkati

 

Pas përmbledhjes së vëllimit të dytë poetik që e ka gati për botim, autorja Lokaj do përpiqet për publikimin e romanit të saj të parë, i cili trajton Luftën në Kosovë, sakrificën e mbijetesës  dhe problemet e mprehta sociale pas lufte.

Aktualisht Leonora Lokaj jeton në Kosovë.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s