Piktorja e njohur Miradije Ramiqi shpërblehet me Çmimin “Prix de Paris ” në Francë.

Miradije Ramiqi

  Miradije Ramiqi

 

Piktorja dhe poetja e njohur Miradije Ramiqi shpërblehet  me Çmimin “Prix de Paris ” në Francë.

 

Piktorja dhe poetja  e njohur Miradije Ramiqi shpërblehet  me Çmimin “Prix de Paris ” dhe katalogun  me rastin e 50 – vjetorit të themelimit të Akademisë Europiane në Paris .

 

11287173_10205923658603408_1466135864_n (1)

 

 

11354868_10205923658403403_951046535_n

 

 

11297723_10205923658523406_1938785109_n (1)

 

11288503_10205923678243899_1288523092_o

 

 

11212469_10205923679483930_1541318809_n

 

Miradie Ramiqi, si konkuruese  me pikturë për ekspozitë dhe me poezi në konkursin letrar në Monmarter në Paris është shpërblyer   me Çmimin “Prix de Paris ” dhe katalogun  me rastin e 50 – vjetorit të themelimit të Akademisë Europiane në Paris .

 

 

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s